У Києві вибрали “Королеву України – 2016”

Фінал IX Національного телеконкурсу краси і таланту “Королева України 2016” завершився урочистою церемонією нагородження найкрасивішої дівчини, гідної цього титулу і золотої корони. Нею стала Вероніка Михайлишин з Івано-Франківська.
Вероніка, як переможниця телепроекту, представить Україну на міжнародному конкурсі – Miss Model of the World, який пройде в Китаї в кінці листопада. Крім титулів і номінацій Вероніка отримала спеціальний подарунок від туристичної компанії – подорож до Парижа, а також стала обличчям провідній французькій марки. За титул і корону змагалися 20 учасниць з усієї України, які за весь період проекту довели, що українки не тільки розумні і талановиті, але соціально активні та небайдужі до екології країни.
ТОП-6 супер-фіналісток будуть представляти нашу країну на міжнародних конкурсах, а саме: “Королева України Planet 2016” – Аліса Шептуха, г. Харьков – конкурс “Miss Planet” в Грузії; “Королева України Grand International 2016” – Марина Кушнір, Донецька область – конкурс “Miss Grand International” в США; “Королева України Eco Universe 2016” – Валерія Михайлова, м Кіровоград – конкурс “Miss Eco Universe” в Єгипті; “Королева України International 2016” – Марина Малюгина, м Суми – конкурс “Beauty Model International” в Німеччині; “Королева України Top Model 2016” – Анастасія ЦІЗ, м Мелітополь – конкурс “Miss Global” в США.
Цей нелегкий вибір зробили експерти в сфері шоу-бізнесу, краси, телебачення та українські діячі на чолі з президентом національного конкурсу Наталією Ковальовою.
Особливістю “Королева України 2016” став новий формат події – STREET FASHION SHOW. Конкурсантки дефілювали у вечірніх сукнях під гімн конкурсу в супроводі автора пісні Карла Фрієрсона, продемонстрували свої модельні параметри в купальниках, запалювали гостей разом з OLEYNIK і показали реальне street-fashion show.
Церемонія нагородження відбулася в етно-сукнях від Оксани Полонець, відшитих спеціально до дня вишиванки. Сюрпризом вечора став виступ Dan Balan з усіма учасниками конкурсу “Королева України 2016”.