Холі Фест від Хата-Нет з нагоди сьомої річниці  заснування фірми – успішно дебютував минулими вихідних у Переяславі. Ті, хто прийшов, потішилися на славу, а ще розфарбувалися у всі кольори райдуги. У мережі переяславці висловлюють свої захоплення святом та розміщують кумедні фото. А ще кажуть, що будуть з нетерпінням чекати наступного подібного цікавого заходу від “Хати-Нет”

 

 

ар6

ар5

А ось, що пишуьб у переяславських групах працівники компанії “Хата-Нет”: Друзі, хочемо висловити свою подяку всім хто підтримав нас на фестивалі.
Наше кредо в тому, що кожен абонент – це наша сім’я. І святкувати День Народження в колі сім’ї це правильно. Вчора ми пересвідчились в цьому. Отримав велике задоволення від того, як ми всі, разом з вами провели час. Споглядаючи щасливі, усміхненні обличчя та вогонь в очах – стало зрозуміло, що задумка була не марна. Одна велика родина разом з нашими абонентами.
Велика вдячність всім, хто розділив це свято з нами. Велика вдячність всім хто допоміг його організувати. Бурхливі емоції не вщухають і зараз. Ми таки добре відпалили на площі)))) Маю надію, що таке святкування стане доброю традицією.
P.S. Офіційні фото та відео будуть скоро доступні. А наразі вже є авторські фото в альбомі групі.