Анастасія Приходько: дно має гарніший вигляд, ніж Єгорова

Українська співачка і громадська діячка Анастасія Приходько засудила телеведучу Сніжану Єгорову, яка назвала українських героїв “селюками”.

“Мені не подобаються ці герої, ці рагулі, які повилазили незрозуміло звідки, селюки, які спілкуються суржиком і готові своє життя покласти. Своє життя яке? Яке собою нічого не являє?” – зазначила Єгорова.

За її словами, такі люди просто готові жертвувати своїм життям, адже нічого не навчилися та нічого не прагнули. Телеведуча порівняла їх із наркоманами, які готові віддати останнє за дозу.

“Можливо, це подвиг, можливо – висока суїцидальна готовність, коли людина не бачить перспективи у своєму майбутньому житті, тому хоче розпорядитися ним хоч якось. Нас привчають до позиції жертви, до того, що ми маємо віддати своє життя. Це не нормально”, – додала Єгорова.

За словами Приходько, Єгорова є головним антигероєм України, а її висловлювання вона назвала “єрессю”. Про це співачка розповіла під час прямого ефіру на особистій сторінці в Facebook

“Я вам хочу сказати, що дно має гарніший вигляд, ніж Сніжана Єгорова. Були такі висловлювання з її вуст про те, що на Майдані робили аборти жінкам, які обслуговували протестувальників. Я не хочу це коментувати. Може, в жінки щось не так із головою. Думаю, подивлюся, що буде далі. І сьогодні я почула її висловлювання про українських героїв… Мені стало погано”, – розповіла Приходько.

За її словами, Єгоровій доведеться довго вибачатися перед українцями, проте її не пробачать.

“Вона зазначила, що не знає, хто такі герої й антигерої. А я так бачу, що антигерой в Україні – це саме вона. Єгорова встала на таку доріжку, з якої назад уже не повернеться. Скільки б не вибачалася, а вона це буде робити, її не пробачать”, – додала артистка.

Також, на її думку, Сніжана Єгорова має подивитися в очі українським солдатам, які нині перебувають на Донбасі. Приходько підкреслила, що у неї виникло бажання “плюнути в обличчя ведучій”.

“Я розумію, що у нас свобода слова, але я вважаю, що пані Єгорова продала свою душу та почала нести єресь… Я не можу зрозуміти, коли у неї поїхав дах. Вона ображає хлопців (українських солдатів. – Ред.), які обороняли нашу країну від ворога, захищали дупу Сніжани Єгорової. Я думаю, що їй треба подивитися в очі цим людям… Мені хочеться плюнути їй в обличчя. Чесно. Я не знаю, як далеко вона зможе зайти у своїх висловлюваннях про наших героїв. Нічого вже виправити не можна”, – підсумувала Анастасія.