Добро врятує світ

В нашому шпиталі вже тривалий час перебуває боєць, Сватаненко Геннадій, написала на своїй сторінці у ФБ відома в нашому місті волонтер Мар’яна Волошин.

Добро врятує світ

У жовтні 2016 року в Києві на нього напали невідомі виродки, які його побили. Результат побиття Ви бачите на фото: Генадій прикований до ліжка. У нього набирається рідина в голові (на жаль я не лікар, тому медичними термінами не оперую).

Втрачено багато часу через надумані страхи його мами, що син не переживе операції. Але сьогодні вкотре пояснили матері, що без операції її син помре. На сьогодні мати дала згоду на те, щоб нейрохірурги провели оперативне втручання.

Звертаюся по допомогу до Вас, мої друзі, щоб Ви підказали мені куди краще звернутися??? Хто візьметься за нашого Героя??? Пацієнт прикутий до ліжка, годують через зонд, на цьому тижні він висмикнув трахіостому….

Коли з мамою говорила про те, що потрібно терміново оперувати, то Генадій не зводив очей. Він все чує, все розуміє, тепер від нас залежить його подальша доля

Добро врятує світ

Добро врятує світ

Добро врятує світ

У  коментарях до цього допису Andriy Huk дав таку пораду: треба оперувати – ставити шунтуючу систему! Узгодити з нейрохірургами, яку саме шунтуючу систему потрібно! Крім того, він підказав, куди краще привезти хворого бійця та до яких лікарів звернутися.

Пані Мар’яна подякувала за поради всім, хто відгукнувся, та зголосилася після свят організувати доставку  Геннадія Сватаненка до однієї зі столичних лікарень.

Дякувати Богу, що у світі є люди, готові віднукнутися на чужий біль та, відклавши всі власні справи, допомагати ближньому. Дякуємо Вам, Мар’яно Волошин, за Вашу людяність і турботу про ближнього