Поліцейські затримали крадія, який знеструмив населені пункти області

Вчора, 13 січня, у поліції Київщини повідомили про затримання чоловіка, який викрадав мастило з трансформаторів, які забезпечували подачу електроенергії у населені пункти Баришівського, Згурівського, Переяслав-Хмельницького та Яготинського районів

Про це повідомляється на сторінці Головного управління Нацполіції у Київській області у Facebook.

Поліцейські затримали крадія, який знеструмив населені пункти області

Тривалий час до поліції надходили повідомлення про крадіжки мастила з трансформаторів. Поліцейські провели низку необхідних заходів і вийшли на слід ймовірного крадія.

Коли спрацювали датчики сигналізації на трансформаторах, на місце події прибули працівники Переяслав-Хмельницького відділу поліції. Однак затримати злодія на “гарячому” їм не вдалося – його налякали працівники РЕС і він втік на автомобілі.

Це не стало на заваді притягнути до кримінальної відповідальності зловмисника. Сліди авто привели до одного з місцевих будинків, куди працівники поліції “завітали” з санкціонованим обшуком.

У дачному помешканні 50-річного киянина вони виявили та вилучили речові докази: понад 40 л викрадених паливно-мастильних матеріалів. Як пояснив поліцейським “підприємливий” чоловік, мастила він заливав до свого позашляховика.

Наразі поліцейські встановлюють усі мотиви злочину та шляхи збуту викраденого.

Встановлюються матеріальні збитки, оскільки киянин підозрюється у скоєнні 15 крадіжок.

Поліцейські затримали крадія, який знеструмив населені пункти області